PxPixel

Hemleverans av mat från Lund’s bästa restauranger

Få hem maten du älskar, snabbt och smidigt

Populära restauranger

Vi hjälper dig att beställa hemleverans av mat i Lund!

Botaniska trädgården, Stadsparken och Skrylle naturreservat – Lund är utan tvekan en vacker stad med mycket att se och göra. Men hade du koll på att Lund dessutom erbjuder ett enormt utbud av restauranger? Som om det inte vore nog kan du till och med få din favoritmat hemkörd hela vägen till dörren. Genom oss på Onlinepizza har du rykande färsk mat hemma hos dig utan att ens behöva kliva ur sängen (förutom när du ska ta emot käket vid dörren såklart).

Vissa dagar är som gjorda för att käka pizza framför teven, andra dagar är fyllda med måsten, exempelvis städning av hela hemmet eller jobb framför datorn. Kanske har du helt enkelt inte tid att laga mat just idag, vad kan då passa bättre än att klicka hem fräsch sushi, saftiga hamburgare eller kryddstark mat från Mexiko? Ladda ner vår app redan nu så har du din favoritmat hemkörd snabbt. Andra fördelar med oss är:

  • Du slipper åka och hämta maten.
  • Du får ett stort utbud att välja bland – vi samlar restauranger i hela Lund på samma ställe.
  • På bara några klick kan du beställa hemleverans av mat.

Fixa appen och njut av goda middagar

Väntar ett Stranger Things-maraton med vännerna? Eller är det dags för en spännande fotbollsmatch? Det finns alltid bra anledningar till att bänka sig framför teven. Orkar du inte laga mat? Varför inte klicka hem en riktigt god pizza från din favoritrestaurang i Lund? Eller kanske lite god plockmat á la Indien? Förutom att du slipper laga maten behöver du heller inte ta itu med berget av disk! Beställ utkörning av mat i Lund redan idag och njut av att göra absolut ingenting!