Filtrera mattyp
Sortera
Filtrera mattyp
Sortera:

25 restauranger i Lund erbjuder hemkörning.

Stängda restauranger

Studentboende i Parentesen, boende i Kobjer, Gunnesbo eller Tuna? Oberoende av vart i Lund du bor är du välkommen att stämma in i en salig körsång tillsammans med OnlinePizza. Det är nämligen så att via vår hemsida OnlinePizza.se kan du hitta massvis av restauranger i Lund som levererar rykande het mat hem till dig. Skriv in ditt postnummer på hemsidan eller i appen så kommer alla restauranger som har utkörning hem till dig att visas. Därefter krävs bara ett par klick för att lägga en beställning. Du kan betala online och slipper på så vis krångla med kontanter. Maten levereras hem till dig med högre hastighet än elektronerna i MAX IV.

Restauranger i Lund som erbjuder hemleverans

Är du bara glad var fjärde år när Lundakarnevalen äger rum? Wait no more! Vi förstår att ditt favoritevent inte äger rum så ofta som du önskar. Men vi vet hur du kan förgylla alla dagar däremellan. Via OnlinePizza i Lund kan du beställa allt från indiskt och thaimat, till mexikanskt och sushi, och mer därtill. Byt ut dina karnevaldrömmar mot smakupplevelser. Med din nyfunna lycka och den härliga energi som det kommer ge dig vill du kanske spexa loss i ett Lundaspex? Go for it! Tycker vi på OnlinePizza.

Beställ från (nästan) vart du än är – få maten hemkörd

Det är så himla lätt att beställa från OnlinePizza att du nästan kan beställa från graven. På tal om gravar så visar arkeologiska utgrävningar i Lund att OnlinePizza var populärt redan hos 1100-talets Lundabor. Man har nämligen hittat fornlämningar i form av gamla pizzakartonger. Redan på den tiden var Lund en stad där människor hade bra smak. Med OnlinePizza-appen som finns för både iPhone och Android kan du snabbt och enkelt beställa medan du är ute på språng. Ta vara på din tid och njut ordentligt av maten medan du lever. Ett gott liv börjar med OnlinePizza.