Rabatt på Onlinepizza.seVill du ha rabatt på Onlinepizza?

Se till att bli medlem på Onlinepizza och följ oss i sociala medier om du vill vara säker på att få alla erbjudanden och rabatter först av alla. På vår Facebook-sida hittar du information om aktuella kampanjer och tävlingar, nyheter om restauranger och tips från oss som jobbar på Onlinepizza. Prenumerera på våra nyhetsbrev och se till att acceptera notifieringar (pushnotiser) i Onlinepizza-appen så kommer du alltid att få relevanta erbjudanden i din stad.

Många av våra restauranger erbjuder även studentrabatt i samarbete mellan Onlinepizza och Mecenat!"

Följ oss i sociala medier för att ta del av alla kampanjer!

Studentrabatt med Mecenat!

På Onlinepizza.se kan du som student såklart hitta fördelaktiga rabatter hos oss. När du handlar på Onlinepizza.se med Mecenatkort får du en gratis dricka, gratis sås eller 10% rabatt från en stor del av restaurangerna. Restaurangerna sätter villkoren själva, vilka du hittar längst upp på restaurangsidan, och erbjuder oftast bara ett av alternativen. Vissa restauranger erbjuder lite mindre rabatt och enskilda ända upp till 15% rabatt som t.ex. Monroes i Gävle.

Sök på din stad och se vilken rabatt och rabattkod du kan ta del av! Studentrabatten kan såklart kombineras med Stammisrabatten. Logga in på Mecenat!