Beställ sushi för hemkörning nu!Sushi är en himmelsk japansk maträtt som består av ris smaksatt med en vinägerblandning i kombination med andra ingredienser, vanligtvis rå eller tillagad fisk, rom och skaldjur. Har du inte testat är det dags nu - för när du väl fått smak för maträtten det är du fast forever! Till sushi serveras oftast wasabi, inlagd ingefära och japansk soja. Längtar du efter något fräscht och mättande är därför både nigiris, som består av en risbädd med en laxbit eller avokadobit ovanpå och makis, små rullar med strimlor av t.ex avokado, krabba och gurka inlindade ris och nora perfekt att beställa!

Välj mellan massor av sushirestauranger på Onlinepizza.se, sök igenom menyerna och välj den perfekta sushin för dig, kanske är det en liten, mellan- eller storsushi eller mammasushi för dig som är gravid!

Hitta en bra sushirestaurang nära dig

När du är trött efter en lång arbetsdag och inte orkar laga mat, så kan du lita på oss. På Onlinepizza.se hittar du hundratals olika sushirestauranger för hemkörning eller avämtning i ditt område. Undrar du vad grannarna tycker om den lokala sushi restaurangernas california rolls eller laxnigiri? Det vet vi och vi hjälper dig att hitta rätt! Sök på ditt postnummer så får du fram vilka sushirestauranger som levererar till dig. Läs alla omdömen och betyg som Onlinepizzas kunder har lämnat och hitta de perfekta california- eller jumborullar med tillhörande kimchi och sjögrässallad med en gång!

Beställ fräsch sushi online

Sushi blir bara populärare och populärare och det är inte så konstigt, egentligen. Att doppa en färsk lax- och avokadorulle inlindad med ris och nori, sprinklad med gyllenrostade sesamfrön, i lite wasabi och soja är en fröjd för smaklöckarna. Och tack vare Onlinepizza.se får du tillgång till massor av sushirestauranger runt om i Sverige. Ange bara ditt postnummer så ser du vilka som levererar till dig, eller varför inte hämta upp maten påväg hem från jobbet? Du kan ju nämligen givetvis även beställa sushi för avhämtning på Onlinepizza.se också!